ÖĞRETMEN BİLGİLENDİRME

YÖNETİCİ VE ÖĞRETMEN BİLGİLENDİRME REHBERİ

EĞİTİM ORTAMLARINDA UYULMASI GEREKEN KURALLAR

Kas

Amaç:  Bu talimatın amacı: "Personel, Evrak, Bina, Tesis, Araç ve Gerecin Güvenliğinin Sağlanması ve Bunlara Yönelik Her Türlü Sabotaj, Yangın, Casusluk ile Yıkıcı ve Bölücü Faaliyetlere Karşı Alınacak Tedbir ve Müeyyideler Dokümanı Genel Esaslar Talimatında yer alan taşra teşkilatlarında bir bütün olarak genel güvenliğin sağlanması amacını güden, personel arasında yürütülecek nöbet hizmetlerinde; Nöbet tutacakları görevlerinin neler olduğunu, Nöbet usullerini, belirlemek suretiyle, bu hizmetlerin eksiksiz ve sağlıklı bir şekilde yerine getirilmesini sağlamaktır.

Covid-19 Kapsamında Okullarda Nöbetçi Öğretmenin Görevleri

YÖNETİCİ VE ÖĞRETMEN BİLGİLENDİRME REHBERİ

2021-2022 YILI KURUL VE KOMİSYONLAR

OKUL REHBER ÖĞRETMENİ GÖREV VE SORUMLULUKLARI

ÖĞRETMENLERİN GÖREV VE SORUMLULUKLARI

ORTAÖĞRETİM KURUMLARI YÖNETMELİĞİNE GÖRE

MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI REHBERLİK HİZMETLERİ YÖNETMELİĞİNE GÖRE

May

Antalya Yaz Kampı Öğretmen Eğitimi ile ilgili Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörlüğü Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezinin ilgi yazı

May

Çocuğunu veya 1. dereceden yakınını hastaneye götürme hastalığa değil izin kullanmaya mazerettir. Dolayısıyla izinli olan öğretmene (yarım gün izin hariç) bu günler için ek ders ücreti ödenmez.